Digilehden aukeama

Suomen Shakki näköislehtenä

Numerosta 1/2013 alkaen Suomen Shakki alkaa ilmestyä myös näköislehtenä, jonka voi lukea verkossa Suomen Shakin kotisivuilla.

Palvelu on tarkoitettu Suomen Shakkiliiton A-lisenssin hankkineille. Palveluun pääsee kirjautumaan henkilökohtaisella tunnuksella ja salasanalla, jotka on toimitettu paperisen lehden numeron 1/2013 mukana (takakannen osoiterivillä). Tunnukset saa myös pyytämällä: palaute@suomenshakki.fi. Nyt sivuilla ovat kaikki vuonna 2013 ilmestyneet lehdet.

Vapaasti pääsee lukemaan arkistossa olevia vanhoja lehtiä. Arkistoa kartutetaan hiljalleen, ja sinne on tarkoitus koota kaikki ilmestyneet lehdet 1924–2008. Näytteeksi arkistoon on ladattu myös lehden numero 7/2012.

 

Sähköiset lehdet >>>

Arkisto >>>

_________________________________________________________

 

Nalle lukee Suomen Shakkia

Suomen Shakki

Shakinpelaajien ja shakista kiinnostuneiden oma lehti, joka ilmestyy kuudesti vuodessa. Lehti raportoi shakkikilpailuista ja -tapahtumista niin Suomessa kuin maailmalla.

Valtakunnallisten sanomalehtien lopetettua shakkipalstojen julkaisemisen lehden tehtävänä on entistä enemmän levittää shakin ilosanomaa. Lehdessä luodataan syvällisesti mutta ymmärrettävästi shakkikulttuuria laidasta laitaan. Pääosin lehden kirjoittajat ovat suomalaisen shakin kärkinimiä, mutta lehti antaa äänen myös shakin viihdekäyttäjille. Shakista nauttiakseen ei tarvitse olla lajin ammattilainen.

Vuodesta 1924 ilmestynyt Suomen Shakki kokoaa shakinpelaajat yhteen!